Förnya abonnemang

Lösning

Om du har fått en påminnelse från vårt ordersystem och undrar hur du gör, följ dessa instruktioner:

1. Logga in i till Kontrollpanelen, HÄR. (Du loggar in med ditt Användarnamn som börjar på "ST", och tillhörande lösenord.)
  2. Efter att du loggat in, klicka på "Beställ/Förläng". Välj den tjänst du vill förnya i listan nertill på sidan, och välj period du vill förnya för. (Obs, du kan även utöka ditt abonnemang genom att välja tjänster i listan som du inte har sedan tidigare.)
  3. Klicka "Nästa steg"
  4. På nästa sida visas en sammanfanning av det du valt att beställa, och dess priser i EUR, SEK eller USD (inklusive eventuella mängdrabatter). Klicka på knappen "Beställ ..." för den valuta du vill betala i.
  5. Välj betalmetod. Kortbetalning, PayPal, eller (eventuellt) Payson. Payson används för betalning via Svensk eller Finsk Internetbank, och visas bara om valuta är SEK eller EUR. Har man valt SEK kan man då betala via Svensk Internetbank, och har man valt EUR kan man betala via Finsk Internetbank.
  6. Betala via valt betalsätt.
Efter att man betalat aktiveras kontot normalt inom ett par minuter. Obs att PayPal ibland kan ta längre tid, upp till 10-15 minuter, i undantagsfall ännu längre.
Om det är en förlängning av en redan aktiv tjänst, förlängs den med vald period från aktuellt utgångsdatum, inte från dagens datum.

Article details
Article ID: 14
Kategori: Abonnemangsfrågor
Datum tillagd: 2013-01-23 20:27:59
Visningar: 2601