Konfigurationsinstruktioner

Lösning

Du finner instruktioner för det vanligaste systemen i din Kontrollpanel:

https://sesvensktv.imladris.es/kontrollpanel/

Du behöver ditt användarnamn och lösenord för att se instruktionerna.
Se ditt välkomstmeddelande "Din Anslutningsinfo för SeSvenskTV.com" för användarnamn/lösenord att använda. Om du inte fått detta meddelande, se din SPAM/Skräpbrevlåda.
Om du har förlorat det, kan du få informationen skickad igen via länken "Förlorad Inloggning" i Kontrollpanelen:

https://sesvensktv.imladris.es/kontrollpanel/

Article details
Article ID: 9
Kategori: Konfigurationsinstruktioner
Datum tillagd: 2013-01-23 01:47:59
Visningar: 8457