Vilken tjänst ska jag köpa?

Lösning

Vi får ibland frågor om vilket VPN-alternativ som gäller om man bor i ett visst land, om man vill, till exempel, se Svensk Webb-TV.

Svaret är att du ska köpa den tjänst som ger dig IP-address i det land du vill göra intryck av att vara i.

Om du vill att det ska se ut som om du är i Sverige, men du bor i ett annat land, så är det "VPN Svensk IP" du ska abonnera på.

Vill du ha en IP-adress som gör att du ser ut att vara i USA, är det "VPN USA IP" du ska abonnera på.

Samma sak för IP i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, eller något av de andra länder som vi har servrar i.

DU SKA ALLTSÅ INTE KÖPA VPN FÖR DET LAND DU FAKTISKT BEFINNER DIG I - UTAN DET LAND DU VILL GÖRA INTRYCK AV ATT BEFINNA DIG I.

Article details
Article ID: 15
Kategori: Frågor före köp
Datum tillagd: 2013-02-11 00:02:55
Visningar: 3997