Felkod 800

Lösning

Felkod 800 kan genereras av många anledningar. Om du får felkod 800 när du försöker ansluta, kontrollera följande:

1. Kontrollera att du angett VPN-serveradressen korrekt, och inte stavat fel eller kastat om/glömt något tecken.
  2. Kontrollera din internetanslutning, och att du kan nå olika webbsidor i Sverige (eller det land du försöker ansluta till). Fel 800 kan genereras av avbrott i anslutningen någonstans på vägen. Du kan även kontrollera om du kan nå vår server via PING. (Klicka här för instruktioner.)
  3. Se även instruktionerna för Felkod 619. Samma problem kan även orsaka felkod 800.
Article details
Article ID: 11
Kategori: Vanliga Problem
Datum tillagd: 2013-01-23 19:28:09
Visningar: 884