Felkod 868

Lösning

Felkod 868 betyder normalt att du angett en felaktig VPN-serveradress.

Kontrollera epostmeddelandet "Din Anslutningsinfo för SeSvenskTV.com" för korrekt serveradress att använda. Korrekt adress är alltid i formatet "landskod.sstv.se". (För servrar i Sverige, för att erhålla Svensk IP-adress, innebär detta alltså att adressen är "se.sstv.se".)

För att ändra serveradress i Windows Vista, 7 och 8, högerklicka på den anslutning du skapat och välj "Egenskaper".
(I Windows 8.1: Högerklicka på nätverksikonen och välj "Nätverks- och Deliningscenter", Klicka "Ändra inställningar för Nätverkskort" i vänstra kolumnen. I listan som visas högerklicka på "SeSvenskTV"-anslutningen och välj "Egenskaper".)

I första fliken i fönstret som öppnas står serveradressen. Ange korrekt adress, och klicka "Ok" för att spara.

Article details
Article ID: 23
Kategori: Vanliga Problem
Datum tillagd: 2013-03-12 00:38:09
Visningar: 608